Cégünkről

Niagara 2003 Kft.

Cégünk fő profilja öntött márvány fürdőszoba berendezések, szaniteráruk, fürdőszoba bútorok, konyhai gránit mosogatók gyártása illetve kis- és nagykereskedelme. 2010 óta tevékenységünk egyedi méretű konyhabútorok gyártásával bővült.

A Niagara 2003 Kft. 2000-ben családi vállalkozásként alakult szegedi telephellyel és bemutató teremmel, melyet a Brüsszeli krt. 20. szám alatt nyitottunk. A sikereknek köszönhetően 2006-ban pécsi bemutató termünk is megnyílt a Hungária u. 36. szám alatt. Öntött márvány termékeink szín- és formavilága folyamatosan bővül, igyekszünk minden igényt kielégítő kínálatot nyújtani ügyfeleinknek mind a hagyományos, mind a modern formavilág kedvelőinek. 2019-ben nyílt meg harmadik bemutató termünk Szegeden a Makai út 216. szám alatt, melyben már megtekinthetők prémium minőségű festett konyhabútoraink is. (Elérhetőségeinkről bővebb tájékoztatást és térképet a kapcsolat menüpont alatt talál.)Öntött márvány

Az öntött márvány egy korszakalkotó szaniter alapanyag, amely a nyugatot már meghódította, és uralja a piacot, hiszen teljes mértékben megfelel a legmagasabb vásárlói igényeknek is. Nincs még egy ilyen anyag, mely ennyire homogén és sima felületet adna, garantálva a hosszú élettartamot és a higiénikus mindennapi használatot a fürdőszobában.
Az öntött márvány/műmárvány fürdőszoba berendezések gránitőrleményből, speciális öntési technológiával készülnek, melynek előnyeit a következő felsorolásban olvashatja:

A polimer kerámia előnyei:

 • kőzetőrleményes anyagösszetételének köszönhetően tartós, hosszú élettartamot garantál
 • anyagvastaga 20-25 mm ( az akril termékek 6-8-szorosa!), így egyedülálló alak- és formatartás jellemzi
 • GELCOATR felületi bevonata kimagasló karcállóságot és tartósságot garantál
 • tükörsima, ragyogó felület a maximális higiénia és tisztíthatóság érdekében
  • minden egyes terméket kézzel políroznak tökéletesen magasfényűre csomagolás előtt
  • meleg hőérzet, hőtartás, nem engedi kihűlni a fürdővizet, órákig tartó pihenést biztosít a fürdőkádban
  • vágható és fúrható, így csaptelepek, kapaszkodók egyedi igény szerinti elhelyezésére is van lehetőség
 • az egyetlen szaniter anyag, mely egy esetleges sérüléskor tökéletesre javítható és felülete polírozható.
  • UV álló, nem kopik, nem törékeny
  • széles forma- és színvilág, színpalettánkon 250-féle színválasztási lehetőséggel garantáljuk az ön igényeinek kielégítését.Sok örömet kívánunk a bemutatott öntött márvány termékekhez!
Pályázat

Fürdőkádgyár termelési kapacitásának növelése Szaniteráruk minőségét, termelés kapacitását növelő technológiafejlesztés a piaci pozíció erősítése, A foglalkoztatási potenciál javítása érdekében